TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z kodekami

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

Problem z kodekami

Postprzez dragonis » 10 Mar 2006, 19:07

PostUA:


Podczas ogladania filmików w internecie obraz staje sie nie wyrażny, robią sie takie kwadraty które zniekształcaja obraz. Mi sie zdaje, że to prawdopdobnie wina nie odpowiedniego kodeka. Jaki moglibyście mi doradzić??
dragonis
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 50
Dołączenie: 24 Lut 2006, 20:10

Postprzez czajek » 10 Mar 2006, 20:40

PostUA:


Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 575
Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez dragonis » 11 Mar 2006, 10:14

PostUA:


Problem że instalowałem tego packa i jak go włączałem to zwalniał mi komputer, znikał pasek zadań.Więc szukam jakiegoś innego kodeka, bo przed formatem wszystkie filmik , ktore oglądałem w internecie dobrze mi chodziły, ale nie pamietam jaki miałem zainstalowany program.
dragonis
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 50
Dołączenie: 24 Lut 2006, 20:10

Postprzez qazimen » 11 Mar 2006, 10:53

PostUA:


zanim zainstalujesz tego packa to muszisz wszystkie inne wykasowac. Skoro chodzi o filmiki w necie to raczej real alternative niepomorze. Morze to byc rowniez wina karty graficznej....
Awatar użytkownika
qazimen
Postujący
Postujący
 
Posty: 341
Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez Przestrzeń » 13 Mar 2006, 19:10

PostUA:


Moim zdaniem najlepsze kodeki jakie mam to http://www.instalki.pl/programy/downloa ... CoDecS.php . Wszystko na nich działa każdy film ma bardzo dobra jakość.
Awatar użytkownika
Przestrzeń
Postujący
Postujący
 
Posty: 102
Dołączenie: 21 Lut 2006, 21:21
Miejscowość: Z Stolicy

Postprzez qazimen » 13 Mar 2006, 22:09

PostUA:


albo allPlayer i on sobie pobiera brakujace kodeki:0
Awatar użytkownika
qazimen
Postujący
Postujący
 
Posty: 341
Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków


Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron