TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z kompem

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

problem z kompem

Postprzez Anderos » 05 Sty 2008, 22:43

PostUA:

mam problem z kompem, zacina mi sie przy filmach, jak slucham muzy i kiedy gram :? Co moglo sie stac???
Awatar użytkownika
Anderos
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sty 2008, 18:06
Miejscowość: Piła

Postprzez Dawid255151 » 05 Sty 2008, 23:52

PostUA:

hmm po pierwsze sprubuj przeinstalować systyem po drugie jeśli to niepomoże to sprawdz temperature procka czy ci się niezbytnio grzeje ? bo wyglonda mi to na wine procka lub systemu ale wszystko się okaże jak przeinstalujesz system.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez Kamel » 06 Sty 2008, 01:28

PostUA:

Jest jeszcze taka opcja że masz dużo programów włączonych typu GG, Daemon Tool's itp... Możliwe że dlatego i jak masz słabszy sprzęt i jest wszystko On. To nie dziwne że się tnie.
Kamel
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Sie 2006, 13:38
Miejscowość: mielec

Postprzez Splitz » 28 Sty 2008, 23:09

PostUA:

zainstaluj sobie "everestultimate400." prgram pozwoli Ci sprawdzic temperature procka plyty glownej, taktowanie procka i praktycznie wszystkiego co masz w obudowie :) 'pozdro
Awatar użytkownika
Splitz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Gru 2007, 13:41
Miejscowość: Rzeszow

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników