Mam problem z komputerkiem, przedwczoraj sam z siebie przestał
mi działać program antywirusowy AvG tak jakby coś mu
usunęło plik exe.
Więc próbowałem go przeinstalować a co się okazało po chwili wyskoczył błąd taki " Usługa nie odpowiada na sygnał uruchomienia lub sygnał sterujący w czasie. (1053)
Stwierdziłem no dobra z restartowałem kompa, ponowiłem próbę i nadal nic <między innymi zmieniałem katalog docelowy>.
Pomyślałem w tym momencie iż może jakiegoś viruska złapałem, więc zacząłem instalować inne programy np te:
Dr.WEB CureIT 4.44
po ściągnięciu go i odpaleniu od razu mi wskoczył cały niebieski ekran z możliwością co najwyżej wciśnięcia guzika restart.
AvG Anty Spyware 7.5.1.43.339
po ściągnięciu go i odpaleniu program mówi iż trzeba go przeinstalować, pisze to non stop <kilka krotnie restart kompa>wiec przeszedłem do kolejnego.
Dr.Web Pełny
po ściągnięciu go i odpaleniu wyskakuje mi okienko braku niby pliku exe. i błąd win32.
Norton.
to samo co wyżej
Panda
to samo co wyżej
Anty-Virekt
to samo co wyżej
Skanery Online Mks czy Panda też nie pomogły.
Jak na razie to tylko antywirusy nie chcą działać ale prawdopodobnie kwestią czasu jest fakt iż zaraz inne normalne programy padną.
Wiec jeśli ma ktoś jakiś pomysł to proszę pisać, Zawsze mam wyjście zrobić format, ale wolałbym najpierw użyć lżejszych środków.
Pozdrawiam