TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z konwertowaniem filmow z .avi do.amv

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z konwertowaniem filmow z .avi do.amv

Postprzez call » 29 Lip 2007, 18:28

PostUA:

Witam,skonwertowalam sobie film na mp4 programem AMV Convert Tool.Nastepnie chcialam go wgrac na odtwarzacz,niby ze sie udalo ale kiedy chce go odtworzyc na mp4 widnieje napis Error file.Usunelam film z niego i kiedy ponownie go wlaczam to wogole nie moge wejsc z menu do video!!Pokazuje sie napis loading a pozniej sie sam wylacza i wlacza od nowa!!Kiedy wchodze przez windowsa moj komputer>dysk wymienny i patrze co jest nie tak okazuje sie ze jest tam moj nieszczesny film!!Ktory ma OMB pojemnosci,a kiedy go usuwam to i tak tam"siedzi" :shock: :shock: !!POMOZCIE JESZCZE RAZ PROSZE!!!!Jak mam zrobic zeby ponownie wejsc z menu do video(czy musze go formatowac??)i jak efektownie wgrac na mp4 film??PROSZE WAS POMOZCIE MI bo juz nie wiem co mam z tym zrobic.....
why do all good things come to an end??
Awatar użytkownika
call
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Lip 2007, 16:47
Miejscowość: uuuuu z daleeeka:D

Postprzez Bozz » 29 Lip 2007, 20:16

PostUA:

Spróbuj sformatować MP4, a następnie jeszcze raz przekonwertować film, bo musiał wystąpić jakiś błąd przy konwersji
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez call » 30 Lip 2007, 08:20

PostUA:

ok,dzieki za pomoc :wink:
why do all good things come to an end??
Awatar użytkownika