TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z kopiowaniem

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

problem z kopiowaniem

Postprzez miaga » 10 Lis 2006, 14:50

PostUA:

Witam, robiac ostatnio porzadki na dysku puscilam w kosmos jakies 20 GB fotek.... nie mam pojecia jak sie to stalo.... przenioslam porozrzucane na dysku foldery do jednego. Foldery sa ale nie moge odczytac zawartosci, wogole foldery nie daja sie otworzyc, nie daja sie tez przeniesc w inne miejsce.... dodatkowo mam windowsa po hiszpansku i nie do konca rozumiem komunikat ktory sie pojawia pisze no se puede tener acceso a :E´i sciezka dostepu do folderu. Zaczelam kombinowac i dokladnie to samo sie dzieje podczas kopiowania.... tyle ze tu zostaje nieskasowany orginal. Co jest nie tak z moim kompem i czy da sie jakos odzyskac te fotki? Dodam ze probowalam je odzyskac za pomoca Data Disc Recowery i tu juz lepiej widac zawartosc tych folderow mozna je nawet zapisac na dysku ale otworzyc nie.

Pozdrawiam
Aga
miaga
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Lis 2006, 14:33

Postprzez 1jaa » 10 Lis 2006, 16:05

PostUA:

Total Commanderem sprobuj przenieść. Zmień winde na polską.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez miaga » 10 Lis 2006, 16:11

PostUA:

No niestety w ten sposob sie nie da :( jakies inne koncepcje ??
A windy nie mozemy zmienic bo mamy windows pod kompa ... i raczej inne nie chodza ...
miaga
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Hpest » 10 Lis 2006, 17:14

PostUA:

Hmm, coś mi tu nie pasuje...poza tym 20 GB fotek :) niemożliwe ale do rzeczy powiedzmy, że ci wieże. miaga ile masz wolnego miejsca na dysku? Nie znam hiszpańskiego, ale biorąc pod uwagę słowo acceso można się domyślić, że plik/pliki/folder/foldery są chronione i najwidoczniej nie masz do nich dostępu. :wink: Kto jeszcze korzysta z twojego komputera, są inni użytkownicy mający wgląd do plików? Wydaje mi się, że masz niezły bałagan w systemie, chodź to tylko przypuszczenia. Zainstaluj polski system, bo nawet gdy będziemy chcieli Ci pomóc i dać ewentualne wskazówki ty nie połapiesz się mając hiszpańską wersje. Czy zdjęcia działały przed przenoszeniem?
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez tornado » 10 Lis 2006, 22:38

PostUA:

Moze zainstaluj ultra iso zrob obraz cd i wtedy przeniesiesz na inny dysk i wypakujesz
tornado
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2006, 19:50

Postprzez miaga » 12 Lis 2006, 19:05

PostUA:

Drogi Hpest fotek mam znacznie wiecej, posiadam dysk 200GB, partycja z ktorej korzystam lacznie ma 100 GB i wolnego miejsca jest 48 GB wiec chyba tu nie ma problemu. Nie wiem jak zainstalowac polska winde to Fujitsu Simens kupiony w hiszpanii razem z winda i nic innego nie chce na tym pojsc, probowalam kilka razy.... nie znam sie na tym ale jakby ta jedna plyta byla przypisana jakos do kompa. Raz udalo sie zainstalowac windowsa polskiego ale pirackiego bez II service packa i nie dalo sie zainstalowac sterownikow .... sa na plysie.... wrzucasz i samo wszystko sie instaluje .... nie wiem jak sie to fachowo nazywa. Jedno jest pewne mam tu jakis straszny balagan.... z tymi fotkami to nie pierwsza wpadka. jakis czas temu formatowalam partcje C gdzie jest tylko system i kilka niezbednych programow a w kosmos poszla cala zawartosc dysku D ktorego nawet palcem nie tknelam i nie wiem czemu. Mozliwe ze cos namieszalam dzielac ten ogromny dysk na partycje bo dostalam go ze sklepu z jedna ogromniasta partycja 200 GB i sama od nowa wszystko instalowalam.... po tym moim podziale dyski D i E maja niebieski opis i wszystko co na nich zapisuje tez i jeszcze jedna wskazowka np. ACDSee nie chce mi otwierac fotek z tych dyskow a jak zapisze fotke na C to zwyczajnie otwiera. Nie wiem o co chodzi i jak sobie z tym poradzic ze juz nie wspomne ze moja ogromna praca poszla w kosmos.... te foty sa mi niezbedne w mojej pracy.
Pozdrawiam
Aga
miaga
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez benek-b12 » 12 Lis 2006, 21:45

PostUA:

no no jestem normalnie zdumiony... tyle fotek! niezly zbiur:)
a wracajac do tematu to na moje to bedziesz musiala na nowo patrycje porobic no i koniecznie wgrac polskiego windowsa!!! a co do tych fotek to jakos nic mi do glowy nie przychodzi... nie wiem moze kup sobie kilka pustych plytek DVD zrob sobie kopie fotek, jak zrobisz tego windowasa i patrycje to moze bedziesz mogla z nich kozystac...
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników