Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

problem z ladowaniem SE

10 Wrz 2008, 23:52

witam mam maly problem posiadam telefon sony erikson i ostatnio troche mi sie zamoczyl wysuszylem go i wyczyscilem w srodku jednak cos jest nie tak z ladowaniem tzn, po podlaczeniu zalacza sie ladowanie i przestaje i tak w kolko

Re: problem z ladowaniem

11 Wrz 2008, 08:40

Znam ten problem doskonale...nie powinieneś używać telefonu,tylko zanieść go do serwisu żeby go wyczyścić i wysuszyć,chyba że zrobiłeś to jak należy... Trochę podziała a potem przestanie, jeśli tego nie zrobisz. A gniazdo ładowania pewnie do wymiany,przerobiłam to z dwoma sztukami :D

Re: problem z ladowaniem SE

11 Wrz 2008, 23:38

a ile kosztuje wymiana gniazda

12 Wrz 2008, 07:01

30-40 zł

14 Wrz 2008, 16:39

Cena wymiany gniazda zależy też od telefonu, ja np w noki 3410 zapłaciłem za gniazdo 20zł.

14 Wrz 2008, 17:00

Na wakacje byłem w robocie, pracowałem przy tynkach gipsowych dla obeznanych przy tej pracy jest wilgotnie.
Mojemu koledze z brygady zaczął szwankować telefon na początku nie działało prawie wszystko, ale potem potrochu zaczął się naprawiać aż do pewnego momentu nie działała połowa klawiatury i bloutocz (jak się to pisze xD) zaraz rano jak zaczynaliśmy pracę rozłożył go i przedmuchał kondensatorem (od agregatu) potem położył na reflektor który działał jak piec
telefon się pięknie wysuszył i służy do dzisiaj :)
Wyślij odpowiedź