TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z microsoft pfoto edition

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Problem z microsoft pfoto edition

Postprzez wojtas1125554 » 16 Maj 2007, 21:47

PostUA:

Witam.
Jak w temacie.
Nie mam tego programy, choć powinien być instalowany przy instalacj win XP.
Znalazłem coś na ten temat:
http://support.microsoft.com/kb/817095/pl
Ale w 6podpunkcie mam problem bo nie mam tam "Microsoft pfoto edition". Jak można przywrócić ten program?.
Z góry Thx 8)
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Re: Problem z microsoft pfoto edition

Postprzez jonny » 17 Maj 2007, 09:42

PostUA:

wojtas1125554 napisał(a): choć powinien być instalowany przy instalacj win XP.

Nie przy instalacji Xp a przy starego offica i jak robisz nakładką officem 2003 lub 2007 to instalator kasuje ten program , bo w nowych officach jest Microsoft Office Picture Manager.

Tak wynika z opisu na stronie do której podałes link.

jeśli posiadasz Microsoft Office XP to jak zainst.Microsoft Photo Editor masz tam napisane:

Kod: Zaznacz wszystko
1.   Włóż dysk CD-ROM z pakietem Windows Office XP do stacji dysków CD-ROM lub DVD-ROM w komputerze.
2.   Jeżeli Instalator pakietu Office XP nie zostanie uruchomiony automatycznie, wykonaj następujące kroki:
a.    Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Uruchom.
b.    W polu Otwórz wpisz dysk:Setup.exe, gdzie dysk jest literą dysku stacji dysków CD-ROM lub DVD-ROM.
3.   Rozpocznij wykonywanie kroków w procesie instalacji, a następnie wybierz opcję Dodaj lub usuń funkcje dla typu instalacji, która zostanie wykonana.
4.   Po dotarciu do kroku Wybieranie funkcji dla każdego węzła drzewa instalacji wybierz opcję Niedostępne.
5.   W obszarze Funkcje do zainstalowania rozwiń węzeł Narzędzia Office.
6.   Kliknij pozycję Microsoft Photo Editor, a następnie kliknij opcję Uruchamiaj z Mojego komputera.
7.   Kliknij przycisk Aktualizuj.
8.   Kliknij przycisk OK po pomyślnym zakończeniu instalacji pakietu Office XP.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]