TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z mikrofonem...

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z mikrofonem...

Postprzez Radh » 30 Sie 2007, 11:59

PostUA:

Witam wszytskich i z gory przepraszam jesli pojawil sie juz taki temat ale naprawde nie moglem sie doszukac nic,co moglo by mi pomoc.
W skrocie opisze co i jak.Otoz bardzo zalezy mi na komunikacji przez skype i tego typu programy ale niestety z kazdym z kim probuje sie dogadac ma straszne "echo".Ja u siebie wszystko slysze ok,ale u rozmowcy wszystko sie wzbudza.W tescie sprzetu u siebie niestety nie ma szans zebym sie uslyszal,jest tylko naglasniajacy sie pisk....
Prosze o pomoc.
Radh
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Sie 2007, 11:43

Postprzez Mefisto » 30 Sie 2007, 12:34

PostUA:

Może to być wina uszkodzonego mikrofonu, jaką masz kartę dźwiękową? Zobacz także czy jest wszystko ok w Start > Wszystkie programy > Akcesoria > Rozrywka > Regulacja głośności tzn. czy nie jest wyciszony mikrofon jeśli nie jest a jest na full to go trochę spróbuj wyciszyć.
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Radh » 31 Sie 2007, 10:11

PostUA:

Dzieki za odpowiedz.Niestety dalej mam ten sam problem.Karta to Realtek zintegrowany z plyta,ale nie wiem jaki dokladnie.Mikrofon jest na 100% sprawny,mam jeszcze jeden komp i tu wszystko ladnie slychac,oczywiscie z tym samym mikro...
Nie mam pojecia gdzie wejsc,co odchaczyc zeby bylo cacy.
Radh
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Sie 2007, 11:43

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników