TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z mikrofonem

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

problem z mikrofonem

Postprzez paolo » 20 Lis 2005, 14:23

PostUA:

zakupiłem sobie słuchawki z mikrofonem i mogę się porozumiewać za pośrednictwem Skype'a, ale jak zrobić, żebym to co mówię do mikrofonu, mógł słyszeć we własnym głośniku
paolo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2005, 11:58

Postprzez Mac » 20 Lis 2005, 14:37

PostUA:

w opcjach dzwieku jest takie co odtwarza na głosnikach zaznacz i mikrofon i poten w ustawieniach głosności odznacz wycisz i ustaw dzwiek
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez paolo » 20 Lis 2005, 14:51

PostUA:

gdzie są opcje dzwięku??

nie bardzo czaję, wszedłem w panel sterowanie=>ustawienia audio i co dalej, bo tam niby wszystko jest

nibu ustawiłem żeby był mikrofon włączony, odznaczyłem wycisz ale dalej nic nie działa
pleaseeeeeeeeeeeee, help me

no ludzie co jest?
pomóżcie.................
paolo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2005, 11:58

Postprzez iwan10 » 20 Lis 2005, 22:11

PostUA:

w starcie :arrow: programy :arrow: akcesoria :arrow: rozrywka :arrow: regulacja głośności i tam wejdz we własciwosci nagrywanie zaznacz mikrofon podgłośń potem w odtwarzanie zaznacz mikrofon podgłośń odznacz wycisz jesli jest zaznaczone. i uspokuj sie z tymi postami! :x pozdro
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez paolo » 20 Lis 2005, 23:37

PostUA:

prosto, zwięźle i na temat
nic dodać, nic ująć
dzięki za wyczerpującą odpowiedź
pozdro
paolo
Postujący