TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z monitorem

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z monitorem

Postprzez przem5 » 13 Paź 2006, 15:46

PostUA:

Witam mam problem z monitorem a mianowicie dzisiaj kupilem uzywany monitor "NEC MultiSync V720" i obraz jest bardzo ciemny. ustawilem go najlepiej jak sie dalo i nic moze da sie cos zrobic w ustawieniach komputera?? jak tak to powiedzcie jak bo jestem ciemny w tych sprawach.
przem5
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Sie 2006, 17:29
Miejscowość: rzeszow

Postprzez TheGreK » 13 Paź 2006, 16:18

PostUA:

hey nie znam sie zabardzo w sprawach moinitorow ale jesli masz strzelony obraz to nic z tym ciekawego nie zrobisz ja na starym kompie tez tak mialem, aby pojasnic i inne bajery moze uzyj programu powerstrip.
http://sheendigital.com/alba/ -- ciekawa laska
CSSP Koszalin 09.11.06
Awatar użytkownika
TheGreK
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Wrz 2006, 11:09
Miejscowość: Z CzeCzeni

Postprzez przem5 » 13 Paź 2006, 18:18

PostUA:

dzieki za szybka odpowiedz :D

tylko co mam tam pozmieniac zeby nic nie uszkodzic a zeby obraz byl jasniejszy??
przem5
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Sie 2006, 17:29
Miejscowość: rzeszow

Postprzez TheGreK » 13 Paź 2006, 19:09

PostUA:

ten program uzywalem dawno temu ale jak pamietam pojawia sie w trayu i tam bedziesz widzial brightness albo cos podobnego mozesz rowiez zmienic hz monitora powo
http://sheendigital.com/alba/ -- ciekawa laska
CSSP Koszalin 09.11.06
Awatar użytkownika
TheGreK
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Wrz 2006, 11:09
Miejscowość: Z CzeCzeni

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]