Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

problem z mozillą

22 Wrz 2007, 20:57

Wszystko stało sie nagle wielkie i nie wgrywają sie obrazki :/ Dzieje się tak tylko na tej stronie :/ , nie ma tu znaczenie skórka poniewaz już kilka spróbowałem wżucić i nic nie pomogło :/

Image

Oczywiście dla osoby która mi pomoże leci +

22 Wrz 2007, 21:35

Spróbuj na innej przeglądarce ... możliwe jest też, że necik słabo chodzi i przez to się sypie (ja też tak parę razy miałem ;) )

22 Wrz 2007, 22:23

niestety na innych przeglądarkach jest to samo a internet chodzi jak chodził :D bynajmniej nie załważyłem zmiany.

22 Wrz 2007, 22:39

Jeśli na innych przeglądarkach jest tak samo to znaczy, że strona jest prawdopodobnie w przebudowie lub obrazki z tej strony "wygasły" i się nie wczytują, ale pola po nich tam gdzie one były pozostały (został kod z linkiem z którego ma być wczytany obrazek, ale tego obrazka już nie ma ponieważ albo administrator go usunął, albo obrazki znajdowały się na hostingu zdjęć gdzie zostały usunięte).

23 Wrz 2007, 10:57

A więc tak po przeczytaniu posta Mefisto doszedłem do wniosku że jednak to musi być coś ze skinem popytałem kumpli i powrzucałem takiej jak oni mają i wszystko wróciło do normy :D . Wielkie dzięki Mefisto oczywiście leci plusik ;]

Temat do zamknięcia

Pozdr.
Wyślij odpowiedź