TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z mozillą

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

problem z mozillą

Postprzez Piotrek534 » 22 Wrz 2007, 20:57

PostUA:

Wszystko stało sie nagle wielkie i nie wgrywają sie obrazki :/ Dzieje się tak tylko na tej stronie :/ , nie ma tu znaczenie skórka poniewaz już kilka spróbowałem wżucić i nic nie pomogło :/

Image

Oczywiście dla osoby która mi pomoże leci +
Piotrek534
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Paź 2006, 20:12

Postprzez fantom15 » 22 Wrz 2007, 21:35

PostUA:

Spróbuj na innej przeglądarce ... możliwe jest też, że necik słabo chodzi i przez to się sypie (ja też tak parę razy miałem ;) )
fantom15
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:40

Postprzez Piotrek534 » 22 Wrz 2007, 22:23

PostUA:

niestety na innych przeglądarkach jest to samo a internet chodzi jak chodził :D bynajmniej nie załważyłem zmiany.
Piotrek534
Postujący
Postujący

Postprzez Mefisto » 22 Wrz 2007, 22:39

PostUA:

Jeśli na innych przeglądarkach jest tak samo to znaczy, że strona jest prawdopodobnie w przebudowie lub obrazki z tej strony "wygasły" i się nie wczytują, ale pola po nich tam gdzie one były pozostały (został kod z linkiem z którego ma być wczytany obrazek, ale tego obrazka już nie ma ponieważ albo administrator go usunął, albo obrazki znajdowały się na hostingu zdjęć gdzie zostały usunięte).
Awatar użytkownika
Mefisto
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Cze 2007, 20:40
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Piotrek534 » 23 Wrz 2007, 10:57

PostUA:

A więc tak po przeczytaniu posta Mefisto doszedłem do wniosku że jednak to musi być coś ze skinem popytałem kumpli i powrzucałem takiej jak oni mają i wszystko wróciło do normy :D . Wielkie dzięki Mefisto oczywiście leci plusik ;]

Temat do zamknięcia

Pozdr.
Piotrek534
Postujący
Postujący

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]