TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z nagrywaniem cd-rw

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

problem z nagrywaniem cd-rw

Postprzez Yoo! » 14 Maj 2006, 14:15

PostUA:

mam następujący problem, otóż nie moge nagrywać na płyty cd-rw, wogóle na żadną (płyty działają, bo sprawdzałem na innym kompie). Mam nagrywarke LG, ma ok.3 lat, jak na początku miałem dwie płytki cd-rw (niepamiętam z jakiej firmy) to normalnie się nagrywały, teraz mam płytki z Platinum, Esperanza, EMtec, na żadną niechce się nagrać. Zmieniałem programy do nagrywania i nic.Jest może taka możliwość, że poprostu musiałbym wgrać nowe oprogramowanie do mojej nagrywarki,pomóżcie pliss, z góry dzieki, pozdro4all
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez Pexio » 14 Maj 2006, 14:19

PostUA:

a cd-r nagrywa?
może laserek padł ? x|
Image
Awatar użytkownika
Pexio
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Maj 2006, 10:42

Postprzez niunka » 14 Maj 2006, 16:59

PostUA:

Zaktualizuj firmware i powinno byc wszystko ok.
Jak wlozysz plyte do nosnika to ja rozpoznaje co to za plytka,czy tylko nie nagrywa?
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Yoo! » 14 Maj 2006, 20:12

PostUA:

a wiec tak, cd-r nagrywa bez problemu, a co do tego drugiego, to jak płytka jest cd-rw jest nagrana, to czyta ją, jest ok, ale jak mam coś nagrać na rw, albo chociaż zmazać, to wyskakuje mi komunikat, żebym włożył nośnik do napędu, jak moge zaktualizować te firmware?? z góry dzieki,pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez niunka » 14 Maj 2006, 22:00

PostUA:

W takim razie nie obsluguje ci CD-RW,bo ich nie rozpoznaje,ale to bardzo dziwne,powinno rozpoznawac.
Przeinstalu firmware,sciagnij ze strony producenta.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników