Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.
Wyślij odpowiedź

problem z nagrywaniem na DeepBurner

30 Mar 2009, 14:25

witam mianowicie mam taki problem ze nie moge wrzucic filmow do nagrania do programu Deep Burner. Filmy sa w formacie AVI. czy moze to byc problem filmu, bo nie dzieje sie tak ze wszystkimi filmami w tym formacie. dodam ze filmy ktorych nie moge dodac nie odtwarza rowniez AllPlayer. Inne programy je odtwarzaja. nie wiem czy wystarczajaca okreslilam problem. jak nie to pytajcie.
dzieki

Re: problem z nagrywaniem na DeepBurner

30 Mar 2009, 15:26

W pierwszej kolejności napisz nam czy posiadasz zainstalowane kodeki. Jeżeli chodzi o filmy, to możesz używać GOM Player`a, który jest bardzo wygodnym i prostym w obsłudze programem. Co do nagrywania, DeepBurner jest darmowy, więc zamiast niego propunuję ci inny darmowy program nagrywający, a mianowicie ImgBurn. Spolszczenie.

Re: problem z nagrywaniem na DeepBurner

30 Mar 2009, 18:56

mam k-little codec pack i jak do tej pory nie mialam problemow z Allplayerem a uzywam go juz ponad 2 lata. Inne filmy mi odbieraja wiec nie wiem co sie dzieje. no i sciagnelam ImgBurn, nagralam plyte i jest ok. odbiera na stacjonarnym DVD. bede teraz uzywala tego dziekuje bardzo. ale nadal mnie zastanawia czemu nie odbieraja na allplayer przyzwyczailam sie juz do niego :(
Wyślij odpowiedź