TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z nagrywarką DVD Lite-ON

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z nagrywarką DVD Lite-ON

Postprzez fiedzio » 24 Kwi 2006, 17:41

PostUA:

Witam! Otóż mam pewnien problem z moją nagrywarką firmy Lite-ON. :( Jej model to: DVDRW SHW-1653S. Do wypalania płyt używam dołączonego do nagrywarki Nero 6.6. Mam ją od Gwiazdki 2005, wtedy do każdej płyty mogłem używać dowolnej prędkości zapisu. Jednak od jakiegoś czasu (bodajże miesiąc) nie mam możliwości wyboru prędkości (dostępne tylko 8 i 16)! Próbowałem zmienić program do nagrywania, ale to nic nie dało. Każda płytka którą nagrywam ma max. prędkość zapisu 48. Mój system do Windows XP Home Edition, posiadam tylko tą nagrywarkę. Proszę, powiedzcie co mam w tej sytuacji zrobić! :cry:
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:29
Miejscowość: Zajęczniki

Postprzez niunka » 24 Kwi 2006, 18:15

PostUA:

Zainstaluj nowe firmware do niej i wtedy sprawdz.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez fiedzio » 24 Kwi 2006, 18:36

PostUA:

THX za odp. Sprawdzę czy zadziała! 8)

Yes! Udało się! Mogę nareszcie nagrywać większął prędkością :)! Miałem już powoli dość tej 16x... :) WIELKIE THX DLA CIEBIE!! :lol:
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:29
Miejscowość: Zajęczniki

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]