TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z Nagrywarka

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z Nagrywarka

Postprzez kanciat » 24 Mar 2005, 13:24

PostUA:

Mam problem ze stacią niby kupilem kompa z nagrywarka DVD problem polega na tym że jak wkladam czysta plyte dvd żeby cos nagrać to komp jej nieczyta wogule niewiem czy niezostalem oszukany na moj kompoter pisze cos takiego stacja dysków DVD/CD-RW(E:) czy jest mozliwosc że wcale nagrywarki niemam DVD???????
kanciat
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lut 2005, 17:01

Postprzez thoomas » 30 Mar 2005, 23:09

PostUA:

najprowdopodobniej jak ci tak pisze DVD/CD-RW to posiadasz COMBO jeśli sie myle spróbuj wgrać nowego softa z

http://www.cdrinfo.pl/software/lista_biosy.php

pozdro :)
Awatar użytkownika
thoomas
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Mar 2005, 16:53

Postprzez kanciat » 31 Mar 2005, 14:31

PostUA:

No faktycznie pisze Lite On Combo Ltc -48161H to co jaka to jest nagrywarka bo ja jusz pojecia niemam????????????
kanciat
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lut 2005, 17:01

Postprzez enig » 07 Kwi 2005, 15:09

PostUA:

to taka co ma właściwości zwykłego CD ROM'u(odtwarzanie), ROM'u CDRW(odtwarzanie i nagrywanie) i ROM'u DVD i DVDRW(odtwarzanie i nagrywanie) :):):)
i to wszystko w jednym box'iku...nio chyba że sie myle...ale chyba nie:P
enig
Awatar użytkownika
enig
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lut 2005, 03:09

Postprzez kobe » 07 Kwi 2005, 15:46

PostUA:

hmmm :lol:

enig za moich czasów to COMBO oznaczało nagrywarkę CD z możliwością odczytu DVD. Dziś dodali do tego jeszcze nagrywanie tak jak piszesz ale Pan Kanciat ma chyba to wcześniejsze COMBO :( chyba - bo nie wiedomo dokładnie co tam na niej jest napisane... BOX to całkiem inna bajka :D

Lite On LTC-48161H CD-RW/DVD-ROM (Combo)
Kanciat jeśli masz coś takiego jak napisałem wyżej to poczytaj sobie tutaj

chyba panowie w sklepie za dużo Ci naobiecywali ;)
Awatar użytkownika
kobe
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Kwi 2005, 11:00

Postprzez haccd » 06 Sie 2005, 17:48

PostUA:

Combo odczyt DVD zapis CD-R , RW nie DVD :evil:
DVD-RW lub DVD-RAM odczyt DVD-R (+,-) DVD-RW (DVD-RAM tylko LG ) DL Płyty 8.5 GB
:evil: sorry ale te dumania mnie dobijają combo to combo i DVD ci nie nagra....

P.S DVD-RW LiteOn nie są zbyt dobre, co 3 wraca do serwisu obecnie polecam LG ( zmiany w serwisie gwarancyjnym), ASUS lub HP, bo NEC ostatnio też kuleje) 8)
haccd
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Sie 2005, 16:43

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Szzm6