TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
no ok rozumiem , ha ha moze jestem matol ale jak mam to wszystko nagrac na plytke??? wczoraj nagralem jeden film na cd mam do niego napisy i teraz w kompie mi film chodzi z napisami a jak nagralem to na plytke to znow mam sam film i bez napisow no i jeszesze jedno (dzieki za cierpliwosc ) do wypalania mam nero7 premium i czas nagrywania wynosc tyle co dlugosc calego filmu albo jeszcze dluzej!!!!jak mam zmienic cos w tym Nero zeby to trwalo duuuzo krocej
nagrywasz na plyte caly folder,w ktorym sa film i napisy! Mam nadzieje,ze sobie poradzisz
Windows Media Player nie umie czytac napisow,chyba,ze wspomagaja go kodeki(np.ffdshow),ale to wtedy zasluga kodekow a nie jego...
Sub-edit,o ktorym wspomnial boss to b.dobry program,wyprobuj...