Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

09 Gru 2007, 14:49

chodzi o to ze jak juz sciagne napisy to nie umiem ich wlozyc do tego samego pliku co film napisy sa zawsze obok a nie wchodza do filmu;(

09 Gru 2007, 15:06

No i tak ma być...
Napisy włączasz dopiero w programie:

Image

09 Gru 2007, 15:35

no ok rozumiem , ha ha moze jestem matol ale jak mam to wszystko nagrac na plytke??? wczoraj nagralem jeden film na cd mam do niego napisy i teraz w kompie mi film chodzi z napisami a jak nagralem to na plytke to znow mam sam film i bez napisow :sad: :sad: :sad: no i jeszesze jedno (dzieki za cierpliwosc :grin: ) do wypalania mam nero7 premium i czas nagrywania wynosc tyle co dlugosc calego filmu albo jeszcze dluzej!!!!jak mam zmienic cos w tym Nero zeby to trwalo duuuzo krocej :oops: :oops: :oops:

09 Gru 2007, 16:43

nagrywasz na plyte caly folder,w ktorym sa film i napisy! Mam nadzieje,ze sobie poradzisz
Windows Media Player nie umie czytac napisow,chyba,ze wspomagaja go kodeki(np.ffdshow),ale to wtedy zasluga kodekow a nie jego...
Sub-edit,o ktorym wspomnial boss to b.dobry program,wyprobuj...

09 Gru 2007, 16:53

A co do nagrywania to może po prostu masz niska prędkość zapisu
Image

11 Gru 2007, 00:39

dzieki za pomoc !!!! teraz tylko czy to wszystko bede umial nagrac na plytke ??? zobaczymy jak by cos to dam znac
muchas gracias amigos :lol:
Wyślij odpowiedź