Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
08 Gru 2007, 15:27
czesc mam problem z napisami do filmow pobralem kilka filmow z Aresa bez polskiego tlumaczenia wiec sciagnalem napisy do tych filmow iniestety nie umiem ich wmontowac do filmu

,mam sciagniety rowniez pakiet kodekow ale to nic nie pomaga ;( prosze poradzcie jakiego pragramu mi brakuje zeby zgrac to wszystko razem i .ps wiekszosc filmow jest w formacie.avi z gory dziekuje za pomoc
ricardo
08 Gru 2007, 15:32
najlepiej wrzuć napisy do jednego folderu wraz z filmem.....program którym oglądzasz filmy powinien wykryć sam napisy.....a jak nie to w każdym programie jest opcja wyboru napisów z dysku......
pzdr
08 Gru 2007, 15:44
1.napsy musza pasowac do filmu,tzn. do wersji ,ktora posiadasz,najlepiej nadaje sie do tego programik Napi-projekt,pokazujesz plik z filmem,a on sam sciaga i dopasowuje napisy.
2.napisy musza byc umieszczone w tym samym folderze co film i musza sie dokladnie tak samo nazywac np. tytul filmu bronek.rmvb ,napisy bronek.txt (.rmvb i .txt sa nazwami rodzaju pliku ,nie ma potrzeby ich dopisywac)
3.napisz jakie masz kodeki
Wiem,ze tlumacze tu podstawy,moze rzeczy banalne,ale lepiej,zeby od razu wszystko bylo jasne
08 Gru 2007, 15:50
umieszczam napisy w tym samym folderze ,ale nie wchodza:( a napisy sciagam ze stronki napisy 24 i pozniej musze je rozpakowac i przenosze je do folderu z filmem i nic kicha napisy nie chca wejsc do pliku z filmem ;( p,s, dzieki ze tlumaczys mi wszystko od podstaw bo nie jeste mjeszcze tak biegly w tych wszystkich konfiguracjach
08 Gru 2007, 15:54
a kodeki ktore posiadam to : ACEMega CoDecs Pack
08 Gru 2007, 16:22
Czy nazywaja sie dokladnie jak film??? MUSZA Skopiuj nazwe filmu i wklej jako nazwe nazwe pliku napisow.
Mozesz poszukac w Napi-projekt,zalatwi sparawe od razu
08 Gru 2007, 18:56
wlasnie probuje sciagnac ten program i k......... nie umiem

a nie umiem obejsc zabezpieczen bo mam windowsa w innym jezyku
08 Gru 2007, 19:47
wlasnie probuje sciagnac to ze stronki ktora mi odales donut 2407 i wyskakuje mi blad 404 i nie mam pojecia co to takiego
08 Gru 2007, 20:02
sorki, moja wina.
Ten działa
08 Gru 2007, 20:05
JEEEEEEST UDALO SIE JUHU!!!!!!!!!!! dzieki BELLADONA123 no i oczywiscie Tobie DONUT2407 a jeszcze pytanko mam czy teraz te napisy mi zostana razem z filmem , chodzi mi o to czy teraz moge to nagrac na plyte i te napisy tam beda<??>

jeszcze raz wielkie dzieki !!!!!
08 Gru 2007, 21:39
Jak nagrasz i włączysz podczas odtwarzania to będą
09 Gru 2007, 11:45
to znowu ja

zainstalowalem to wszystko dziala ok tylko jak chce nagrac film na plytke to program nie wczytuje napisow do folderu

gdzie tkwi blad???a wiem ze wczesniej nie mialem tego problemu a teraz za cholere jak mam napisy to nie chce mi ich przeniesc juz bezposrednio do filmu brakuje jakiegos strownika czy co?? p,s, mam windows media player 9 na XP professional jeszcze raz z gory dziekuje za wszystkie rady i pomysly
09 Gru 2007, 13:31
windows media player 9 chyba nie czyta napisów....nie bardzo rozumiem tego że "program nie wczytuje napisow do folderu"....możesz to jaśniej opisać??.....
pzdr
09 Gru 2007, 13:44
Użyj odtwarzacza, który posiada funkcję napisów... Np.
SubEdit Player