TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z naprawa systemu XP ?

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Problem z naprawa systemu XP ?

Postprzez AndrzejGdz » 31 Sie 2006, 09:43

PostUA:

Witam

No i stalo sie czeka mnie chyba znowu "Format" a dlaczego ?

Wiec w zwiazku z ta gra Age of Pirates: Caribbean Tales poniewaz nie moglem jej odpalic ,mysle sobie zrobie naprawe plikow systemu XP , zabootowalem CD z Xpekiem na PCecie , klikam Napraw "R" i kurna pliki,biblioteki sie skopiowaly pokazal sie ekran ile zostalo minut to zakonczenia instalcji i czekam , czekam i ciagle jest 34 min do zakonczenia a uplynely 2 godz lub lepiej.

Probowalem kilka razy myslac ze naped lub CD cos nie tak (otwieralem tacke z CD i zamykalem ) ale zawsze jak zabootuje z CD XPeka to zawiesza sie na 34 min do konca.

Malo tego jak zrobie twardy restart kompa to wola ze wlozyc do napedu CD XP SP 2 poniewaz instalacja nie zostala dokonczona.

Jak wloze CD z XP SP 2 mam znowu to samo pokaze sie okno instalki XP dojdzie ze zostalo 34 min do konca i tak "w kolo macieju".

zZauwazylem po 1,5 godziny komunikat ze zainstalowana karta TV Aver nie przeszla testow oprogramowania zgodnego z XP ( dokladnego komunikatu nie pamietam) ale wiem ze jak takie cos wyskoczy a instaluje sie XPeka to klika sie na TAK.

Poniewaz widze ze nawet jak teraz na PCecie zabootuje CD z XP to to nawet jak bym chcial zrobic Format to nie moge bo wyskakuje mi ze mam wlozyc CD poniewaz poprzednia naprawa /instalacja nie zostala dokonczona.

Hmmmm chyba bede musial zabootowac na CD Acronis Media usunac partycje C i przystapic do swiezej instalki systemu XP.

Ja nie widze innego rowiazania chyba ze ktos cos podpowie.

Andrzej

Ps Teraz piszac ten watek korzystam z Laptopa.
AndrzejGdz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Lip 2005, 11:37
Miejscowość: Grudziądz

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]