TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z nero photoSnap

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z nero photoSnap

Postprzez gosiak » 13 Lut 2006, 03:37

PostUA:

Mam problem z nero photosnap. Program nie może otworzyć mi zdjęć, predzej bez problemu mogłam poddać je obróbce tym programem i nagle przy użyciu tego programu nie można zdjęcia otworzyć. Po próbie otwarcia zdjęcia przy pomocy nero photosnap pojawia się komunikat C:."plik.......100000jpg nie mógł zostać otwarty!" I tyle...
Odinstalowałam program i zainstalowałam ponownie, ale to nic nie dało...
Proszę pomóżcie, nie jestem orłem komputerowym, a ten program stał sie dla mnie w miarę przejrzysty i zrozumiały. Może miał ktoś podobny problem? Przeszukałam forum, ale nie znalazłam podobnego tematu. :( Pozdrawiam Gosia
gosiak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lut 2006, 03:25

Postprzez Hpest » 13 Lut 2006, 04:06

PostUA:

Nagle Na pewno Nie coś się musiało wydarzyć, że Nagle Nero Photosnap Nie potrafi otworzyć zdjęć które wcześniej Otwierał Bez problemu. Zastanów się czy nie instalowałaś jakiś innych programów, lub dokonywałaś znaczących zmian w systemie. Opis Tematu, zę wcześniej Otwierał, a teraz NAGLE nie otwiera wydaję Mi się NIE na miejscu, NIC Nie dzieję się bez powodu. :) Prawdopodobne jest, że został zmieniony Format pliku docelowego i dlatego Nero Nie potarfi go teraz właściwie Explorować mimo iż obsługuję wiele formatów Graficznych, Nie sposób je wszystkie wymienić, a jednak tych Nie otwiera. Sprawdź czy aby na pewno są to pliki w rozszeżeniach domyślnych dla graficznych rozszeżeń programów Np.: Nero Photosnap.

Na dzień dzisiejszy Receptą jest użycie Funkjii "Przywracanie Systemu", o ile masz ją włączoną w Systemie. Start -> Wszystkie Programy -> Akcesoria -> Narzędzia Systemowe -> Przywracanie Sysemu, następnie z listy punktów przywracania wybież dzień kiedy Nero Photosnap jeszce działało, czyli otwierało dane zdjęcia.

Pozdrawiam* Hpest :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników