TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z niepotrzebnymi plikami

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Problem z niepotrzebnymi plikami

Postprzez Dan-D » 20 Kwi 2006, 07:24

PostUA:

elo, mam problem bo na pulpicie mam plik ktorego w zaden sposob nie moge usunac nawet w operacyjnym , i tylko wyskakuje mi wiadomosc Image , wczesniej to juz sie z tym pogodzilem ale to juz jest umnie z kilka miesiecy a to jakis glopi skrot do gry Scrable czy cos i zreszto mam jeszcze kilka plikow ktorych nie moge odinstalowac , a wiec prosze o jakis program albo rade jak to naprawic i moze jakis programik do usuwania np.niepotrzebnych plikow (instalek,pozostalosci po grach , programach)ktore tylko zajmojo niepotrzebne miejsce , z gorki dziekoowa!!!!
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Gru 2005, 05:49
Miejscowość: Ełk

Postprzez pavko89 » 20 Kwi 2006, 07:31

PostUA:

Spróbuj tym unlockerem powinien usunac te pliki

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... locker.php
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez Dan-D » 21 Kwi 2006, 01:24

PostUA:

nom dzieki gosciu , pomogło masz umnie wielki PLUS !!!!
pozdro ...
TuPac4Ever
Awatar użytkownika
Dan-D
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Gru 2005, 05:49
Miejscowość: Ełk

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]