Witam mój problem zaczął sie wczoraj chociaż już ze 2 tygtemu się coś zaczęło dziać nie tak, a mianowicie:
Gierki na kartę kingstona 1gb wgrałem sobie z miesiąc temu chodziły bez problemu, tak jak i "tematy" i inne potrzebne rzeczy, po jakiś 2 tyg może więcej przestała mi chodzić jedna gierka potem już w żadną nie mogłem pograć!!! objawiało sie to tak wchodze w folder wybieram giere, a tu mi telefon zaczyna się wyłączać i właczać tak ze 2 -3 razy ciemnieje cały ekran po chwili sie włącza na ekranie startowym godz itd. w porządku, i chwile później znów. Wszystko pozostałe Video clipy fotki muza chodziło bez zarzutu. Wczoraj wyciąłem z folderu wszystkie gierki na kompa bo myslałem ze w tym jst jakiś bład, po zym wrzuciłem spowrotem na komórkę, Właczam ją i co teraz już od początku mi się tel włacza i wyłacza, tak jak było z gierkami , i nie da sie nic zrobić, zmieniałem kartę pamięci na inna, ale dalej taka sama sytuacja, wyjmowałem baterie karte sim, i nic to nie dało....
Aha telefon jest na Angielską "3" jakby coś bez zdjętego simlocka do tej pory sprawował sie bez zarzutu!!!
POMOCY, prosze o jkies porady może komus sie tak zdarzyło!!!