TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PROBLEM Z NOKIĄ 6280

Tematy związane z telefonią komórkową.

PROBLEM Z NOKIĄ 6280

Postprzez MOTOR_L » 07 Kwi 2007, 13:57

PostUA:

Witam mój problem zaczął sie wczoraj chociaż już ze 2 tygtemu się coś zaczęło dziać nie tak, a mianowicie:
Gierki na kartę kingstona 1gb wgrałem sobie z miesiąc temu chodziły bez problemu, tak jak i "tematy" i inne potrzebne rzeczy, po jakiś 2 tyg może więcej przestała mi chodzić jedna gierka potem już w żadną nie mogłem pograć!!! objawiało sie to tak wchodze w folder wybieram giere, a tu mi telefon zaczyna się wyłączać i właczać tak ze 2 -3 razy ciemnieje cały ekran po chwili sie włącza na ekranie startowym godz itd. w porządku, i chwile później znów. Wszystko pozostałe Video clipy fotki muza chodziło bez zarzutu. Wczoraj wyciąłem z folderu wszystkie gierki na kompa bo myslałem ze w tym jst jakiś bład, po zym wrzuciłem spowrotem na komórkę, Właczam ją i co teraz już od początku mi się tel włacza i wyłacza, tak jak było z gierkami , i nie da sie nic zrobić, zmieniałem kartę pamięci na inna, ale dalej taka sama sytuacja, wyjmowałem baterie karte sim, i nic to nie dało....
Aha telefon jest na Angielską "3" jakby coś bez zdjętego simlocka do tej pory sprawował sie bez zarzutu!!!
POMOCY, prosze o jkies porady może komus sie tak zdarzyło!!!
MOTOR_L
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Lut 2007, 14:58

Postprzez zYGuś » 07 Kwi 2007, 14:02

PostUA:

wiem o jaką śiec ci chodzi (mieszkam tu to wiem) możliwe, że opragromowanie ci padło.
:arrow: ..::: Pozdro :::.. :wink:
===============
zYGuś
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Gru 2006, 23:23
Miejscowość: UK

Postprzez kamilbronx » 07 Kwi 2007, 15:50

PostUA:

musisz wgrać nowego softa. Też tak kiedyś miałem. Robił mi z tym kumpel najlepiej kup kabelek i wgrywaj nowego softa pozdro
Awatar użytkownika
kamilbronx
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Sty 2007, 15:33

Postprzez MOTOR_L » 08 Kwi 2007, 16:02

PostUA:

CZY aBY NA PEWNO W SOFCIE JEST PROBLEM??? BO JEST TAK ŻE TEL MI SIE WŁACZA JEST TO LOGO NIOKII dWIE RĄCZKI JESZCZE CHWILEE PÓŹNIEJ JEST EKRAN GŁÓWNY SIE POKAZUJE CZYLI GODZ RADIO POKAZUJE KLAWISZE FUNKCYJNE, PO CZYM WŁASNIE W TYM MOMENCIE SIE WIESZA, CZYL WYŁAĆZA I WŁAĆZA, CZASEM SIE PRZYTNIE I JEST EKRAN PHONE RESRICTED, Z GÓRY DZIEKI ZA ODP. I CZEKAM NA DALSZA POMOC!!!!
MOTOR_L
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Lut 2007, 14:58

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]