TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z obrazem

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

problem z obrazem

Postprzez kurzy44 » 09 Lut 2008, 00:03

PostUA:

Witam!

Wlaczylem rano komputer i zastalem nielada problem. Otoz obraz na monitorze zachowuje sie tak jak za dawnych lat gdy pod monitorem lezala komorka i jak ktos zadzwonil to obraz tak skakal, teraz mam ten sam problem tylko ze nie ma komorki. Czy to jest wada monitora? Plyty Glownej? czy Karty Graficznej? Z gory dzieki.
kurzy44
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Sty 2008, 23:50

Postprzez destyny » 09 Lut 2008, 01:43

PostUA:

Takie rzeczy nie pojawiają się tylko do komórki, u mnie problem wszelkich dziwnych zakłóceń i anomalii była listwa zasilająca. Zmieniłem listwę i wszystko znikło :).

Jak już napisałeś może to być wina wszystkich rzeczy jakie wymieniłeś.

Najłatwiejszą metodą będzie podłączenie komputera do innego monitora wtedy będziesz wiedział czy to jego wina czy nie :).

Pozdrawiam.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez kurzy44 » 09 Lut 2008, 09:17

PostUA:

Jednym z zaklocen byl modem. Ale teraz koljnym jest kabel od anteny od kablowki podlaczony do karty telewizyjnej. Bez kabla obraz jest dobry kiedy go podlacze do karty obraz znowu zaczyna "migac" nie wiem nawet jak to dobrze nazwac.
kurzy44
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Sty 2008, 23:50

Postprzez destyny » 09 Lut 2008, 15:14

PostUA:

Zarób może od nowa kabel od kablówki może ma jakieś przebicia :).

Pozdrawiam.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników