TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z odczytem filmu nagranego na DVD-RW

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z odczytem filmu nagranego na DVD-RW

Postprzez wajtok » 22 Cze 2008, 22:12

PostUA:

Witam serdecznie,

Mam poważny problem z odczytem filmów zapisanych na płycie dvd-rw. Otóż mam kamerę DVD Canon DC 210, która zapisuje filmy na płytce dvd-rw. Kiedy wkładam nagraną płytkę do nagrywarki w moim komputerze to mogę tylko obejrzeć ten film ( ale uwaga tylko za pośrednictwem programu Power DVD ) natomiast kiedy próbuję skopiować film na dysk twardy moja nagrywarka nie widzi żadnego pliku. ( Tak jakby płyta była pusta ). Co jest nie tak? Nagrywarka nie taka? Czy może nie mam jakiś sterowników, czy tym podobnego ustrojstwa. Niestety kiepsko się na tym znam. Proszę pomóżcie. :cry: A jescze jedno na wszelki wypadek podam symbol nagrywarki - TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U - jest to prawdopodobnie samsung - ale nie jestem pewien.

Wajtok
wajtok
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Cze 2008, 21:59

Postprzez Palacio » 23 Cze 2008, 09:32

PostUA:

powienieneś mieć dołączone sterowniki na płycie jak kupowałeś kamerę
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Postprzez Dawid255151 » 23 Cze 2008, 17:05

PostUA:

Jakiego używasz programu do nagrywania :?:
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez wajtok » 23 Cze 2008, 18:04

PostUA:

Palacio napisał(a):powienieneś mieć dołączone sterowniki na płycie jak kupowałeś kamerę

niestety żadnej płytki nie było w zestawie :sad:

Dawid255151 napisał(a):Jakiego używasz programu do nagrywania :?:

Do nagrywania używam "nero" - dostałem go razem z nagrywarką
wajtok
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Cze 2008, 21:59

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]