TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z odpaleniem kompa

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

problem z odpaleniem kompa

Postprzez NaVri » 31 Sty 2007, 13:24

PostUA:

Witam mam taki mały problem dziś rano gdy wstałem ...... po jakimś czasie podchodzi i oczywiście wciskam magiczny guzik na kompie i co zero reakcjii kompa nic nie startuje pomyślałem Energa cos robi, po chwili jednak widze dioda na monitorze sie pali czyli prąd jest kilkurkotne naciśnięcie przycisku startowego nic nie dało sprawdziłem listwe dalej nic już zaczołęm myślówke co mogło paść gdy nagle komp sam ruszył mam pewne poodejrzenia ale wolałbym się przekonać mianowicie obstawiam ze to zasilacz się wykrusza i pytanie do was czy mam rację czy może to nie wina zasilacza
zestawienie:
procesor athlon xp 2000+
karta g: GF FX 5700 128 nie przetaktowana
pamięć 512
płyta główna Asus A7N8X deluxe
zasilacz Chieftec 360
Awatar użytkownika
NaVri
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Wrz 2006, 14:14
Miejscowość: 3miasto

Postprzez jonny » 01 Lut 2007, 08:28

PostUA:

MOżliwe że zasiłka , ale obserwuj sprawę . Jak się powtórzy mozesz zresetować bios , byc może cos się popitoliło .
Bez paniki jeden raz o niczym nie przesądza .
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez krzychu123411 » 01 Lut 2007, 11:58

PostUA:

http://www.benchmark.pl/r.php?file=http ... PC360.html

poczytaj sobie,jednak wnioskuje ze to moze nie byc zasilka bo ze specyfikacji wynika ze powinien wytrzymac takie obciazenie
Awatar użytkownika
krzychu123411
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Gru 2006, 13:56
Sprzęt: Ryzen 3600 GTX 1070

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]