TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z odtwarzaniem filmów

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

Problem z odtwarzaniem filmów

Postprzez gringo » 23 Maj 2008, 20:05

PostUA:


Witam mam pewien problem kiedy próbuję odtworzyć filmy u siebie na kompie cały komputer mi się tnie a film nie włącza musze restartować kompa mam AllPlayer V3.0 i zainstalowane K-Lite Codec Pack i nadal to samo próbowałem je odtworzyć jeszcze na bestplayerze na windows media player i media player classic czy jakoś tak proszę o pomoc zrobiłem format i nadal to samo z góry dziękuje
Awatar użytkownika
gringo
Postujący
Postujący
 
Posty: 195
Dołączenie: 23 Maj 2008, 19:59

Postprzez Palacio » 23 Maj 2008, 20:13

PostUA:


przeinstaluj sterowniki i powiedz czy coś się zminiło
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum
 
Posty: 2625
Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Postprzez Splitz » 23 Maj 2008, 20:35

PostUA:


Pozniej wyrzuc K-Lite i zainstaluje ffdshow z real alternative. Daj znac czy cos sie poprawilo :smile:
Awatar użytkownika
Splitz
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 32
Dołączenie: 21 Gru 2007, 13:41
Miejscowość: Rzeszow

hmm

Postprzez gringo » 23 Maj 2008, 21:35

PostUA:


przeinstalowanie nie dało nic teraz sproboje z ffdshow
Awatar użytkownika
gringo
Postujący
Postujący
 
Posty: 195
Dołączenie: 23 Maj 2008, 19:59

ehh

Postprzez gringo » 23 Maj 2008, 21:42

PostUA:


niestety z ffdshow także nie działa chyba że ściągnąłęm zły bo sciągałem jedyny z instalek
Awatar użytkownika
gringo
Postujący
Postujący
 
Posty: 195
Dołączenie: 23 Maj 2008, 19:59

Postprzez mateusz x man » 23 Maj 2008, 21:46

PostUA:


Jeśli zaraz po uruchomieniu wyskakuje Ci błąd to pobierz z innego źródła bo też miałem problem z instalacją.
Awatar użytkownika
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 750
Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez gringo » 23 Maj 2008, 21:59

PostUA:


nie wyskakuje mi blad zainstalowalem go resetlem kompa i zalaczylem film i zas misie komp zwiesil wlaczylem film przez best playera
Awatar użytkownika
gringo
Postujący
Postujący
 
Posty: 195
Dołączenie: 23 Maj 2008, 19:59

wyniki skanu z KAsperskiego

Postprzez gringo » 24 Maj 2008, 09:48

PostUA:


D:\Revelation.rar/Revelation/SetupRevelationV2.exe/WISE0012.BIN Zainfekowanych: not-a-virus:PSWTool.Win32.SnadBoy.2011 pominięty

D:\Revelation.rar/Revelation/SetupRevelationV2.exe/WISE0013.BIN Zainfekowanych: not-a-virus:PSWTool.Win32.SnadBoy.2011 pominięty

D:\Revelation.rar/Revelation/SetupRevelationV2.exe Zainfekowanych: not-a-virus:PSWTool.Win32.SnadBoy.2011 pominięty

D:\Revelation.rar RAR: zainfekowany - 3 pominięty

D:\System Volume Information\MountPointManagerRemoteDatabase Object is locked pominięty

D:\System Volume Information\_restore{47D41186-360B-4A77-9CC9-22F50C39697E}\RP4\change.log Object is locked pominięty

D:\System Volume Information\_restore{C003B3A7-7E83-4BA8-B26D-E522940EA48C}\RP81\A0071881.dll Zainfekowanych: not-a-virus:PSWTool.Win32.SnadBoy.2011 pominięty

D:\System Volume Information\_restore{C003B3A7-7E83-4BA8-B26D-E522940EA48C}\RP81\A0071882.exe Zainfekowanych: not-a-virus:PSWTool.Win32.SnadBoy.2011 pominięty


nie wiem co to może być ale top chyba wina tego wira
Awatar użytkownika
gringo
Postujący
Postujący
 
Posty: 195
Dołączenie: 23 Maj 2008, 19:59

Postprzez kamuflasz » 24 Maj 2008, 10:13

PostUA:


Daj log z HijackThis i ComboFix do działu Bezpieczeństwo jak to zrobić masz napisane w tym dziale :)
Image

Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z http://so.pwn.pl
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 889
Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez gringo » 24 Maj 2008, 14:07

PostUA:


http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?p=76890#76890 tutaj dodalem loga z hijackthis ale combofixa znalesc nie umiem ;/
Awatar użytkownika
gringo
Postujący
Postujący
 
Posty: 195
Dołączenie: 23 Maj 2008, 19:59


Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]