TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z odtwarzaniem płyt DVD/CD

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Problem z odtwarzaniem płyt DVD/CD

Postprzez Spalek » 21 Mar 2008, 23:15

PostUA:

Witam. Mam problem,który jest denerwujący od dłuższego czasu, mianowicie wkładam płytę DVD do nagrywarki DVD (lite-on) i zamiast mieć możliwość przeglądania jej zawartości moim oczą wyświetla się następujący błąd Image. Myślę,że napewno będzie trzeba wymienić nagrywarkę na nową alę nie wiem czemu takie coś się stało. Płyty,które próbuję "odpalić" w swoim dvd-romie u innich działają bez zarzutów a były nagrywane i po nagraniu sprawdzone czy działają i wszystko było ok. Lecz po pewnym okresie kiedy włożyłem owo nagrane płyty, wyskakuje mi taki błąd, który widzimy wyżej. Proszę o pomoc bo już sam nie wiem jak zrobić aby czytało mi te płyty... Czekam na Wasze wypowiedzi. Pozdrawiam Grzegorz
Spalek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Sty 2008, 23:02

Postprzez Bozz » 22 Mar 2008, 10:49

PostUA:

Spróbuj zainstalować firmware [Znajdziesz na stronie producenta]
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Spalek » 22 Mar 2008, 12:53

PostUA:

Niestety to nie pomogło.
Spalek
Postujący
Postujący

Postprzez Bozz » 22 Mar 2008, 14:30

PostUA:

Za dobrze nie wróżę tej nagrywarce. Jak masz gwarancję to oddaj, choć z tego co napisałeś to nie bardzo.
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Spalek » 22 Mar 2008, 14:35

PostUA:

Spróbowałem przemienić taśmy i o dziwo zaczeło czytać płyty, niby wszystko dobrze jednak pokazuje mi,że one są czyste i mogę coś na nich nagrać... Chyba pozostaje mi kupienie nowej i lepszej nagrywarki oczywiście innej firmy niż mam obecnie tj. LITE-ON
Spalek
Postujący
Postujący

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]