TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PROBLEM Z ODZYSKANIEM DANYCH

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

PROBLEM Z ODZYSKANIEM DANYCH

Postprzez qadrat » 11 Sie 2008, 23:36

PostUA:

WItam , proszę o pomoc .mam poważny problem. Została uszkodzona partycja C na dysku w moim służbowym laptopie...oczywiście po użyciu recovery HP wszelkie inne dane na dysku zostały utracone. Problem w tym że został skasowany bardzo ważny katalog plików, bez których nie wyobrazam sobie dalszej pracy...to tak jakbym zaczynał wszystko od nowa. Wyjąłem z laptopa dysk podpiąłem go za pomocą kieszeni zewetrznej USB do innego i zapuściałem Easy Recovery.....program odczytuje dysk, potem zaczyna tworzyć drzewo katalogów i się zawiesza na 113 GB. Dziwne jest to że za pierwszym razem sie nie zawiesił i pokazał mi dane ...lecz testowo zapisałem jeden czy dwa pliki aby sprawdzic czy dadzą sie otworzyć....Pomocy...
qadrat
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Sie 2008, 23:29

Postprzez _D_@_N_!_0_ » 12 Sie 2008, 21:03

PostUA:

A w jaki sposob utraciles te dane???
Awatar użytkownika
_D_@_N_!_0_
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sty 2008, 22:56
Miejscowość: Piszczac

Postprzez Bozz » 12 Sie 2008, 21:09

PostUA:

Pełna wersja tego Easy Recovery czy trial?
Spróbuj czymś darmowym, np. http://www.instalki.pl/programy/downloa ... Rescue.php

Z płatnych: http://www.instalki.pl/programy/downloa ... covery.php

Inne programy tego typu znajdziesz w Odzyskiwanie danych
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]