TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Siemka mam problemik z programami p2p Otóż żaden nie chce mi działac... tzn. szukac utworów, ściągac etc. Czym to moze być spowodowane ?! Z netem wszystko dobrze... Kongiguracja programu wporządku ?!:/ POMOCY !
eMule, BearShare, Arez... Nie nie zablokował P2M ściągam ale p2p mi nie działa W bearshare jak są te 4 zielone kropki o góry w prawym rogu jedna jest czerwona I niewiem co jest grane ? W emule kazdy serwer albo wyłaczony albo pełen
Prawdopodobnie jesto wina serwera który niemorze się połączyć z tym programem,albo numery serwera się niezgadzają w tych programach lub musisz je wpisać ręcznie.
Jeśli pomogłem proszę o pochwałe