02 Gru 2006, 14:09
gdy chcę instalować winde na partycji 17GB wychodzi mi komunikat, ze partycja ta nie jest rozpoznawana przez system windows, a gdy instaluje na partycji 3gb idzie... przekopijue pliki i gdy sie restaruje pc, wychodzi komunikat typu: że partycja ma nieprawidłowe dane...
... partycje te działaja bo mam zainstalowaego LINUXa i moge wchodzić na nie przeglądac, oraz przenosić pliki...02 Gru 2006, 16:53
02 Gru 2006, 19:43
gdy chcę instalować winde na partycji 17GB wychodzi mi komunikat, ze partycja ta nie jest rozpoznawana przez system windows, a gdy instaluje na partycji 3gb idzie... przekopijue pliki i gdy sie restaruje pc, wychodzi komunikat typu: że partycja ma nieprawidłowe dane...
... partycje te działaja bo mam zainstalowaego LINUXa i moge wchodzić na nie przeglądac, oraz przenosić pliki...
02 Gru 2006, 20:34
jak dla mnie trundo się przestawić... Jest to dobre rozwiązanie dla biur w których korzysta się z open write i drukowania tabelek
oraz nie chce się inwestować na licencje wina za 400zł
03 Gru 2006, 01:44
Skoro działa Linux to nie będzie działał Windows, proste. Sprawdź czy partycje te są w systemie NTFS, bo jestem pewien, że Nie, ponieważ gdyby tak było Nie działałby Linux. Poza tym nie zainstalujesz dwóch różnych systemów, wymagających dwóch różnych systemów plików na jednej partycji. Pomyśl racjonalnie, włącz PM lub gparted dla Linuxa i przegrupuj partycję tak, by sprostać wymogom obydwu instalacji.03 Gru 2006, 15:34
03 Gru 2006, 17:23