TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
witam ostatnio zrobilem formata podzielilem dysk na partycje odpalam kompa a tam jest tylko jeden dysk 26gb a drugiego 50gb nie ma co jest nie tak???nie mam partycji i dysk z 80 mam 26 pomocy
Ja na twoim miejscu zrobił bym tak; format dysku jeszcze raz,ustawił bym 2partycje wybrał pojemność i dał utwórz czy coś takiego ale bezpieczniejszym i łatwiejszym rozwiązaniem było by ustawienie jednej partycji czyli te 80GB i zainstalować system po instalacji systemu ,pobierz program Partition Magic http://www.instalki.pl/programy/downloa ... _Magic.php i bezpiecznie możesz podzielić partycje dysku.
Popieram, nie baw sie w instalatorze.
Partition Magic i wszystko jasne. Szybki, profesionalny i bezpieczny.
Sam pare razy nim robilem i jestem naprawde zadowolony