TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z Partycja w Viscie!

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z Partycja w Viscie!

Postprzez Maciek266 » 27 Lip 2008, 13:50

PostUA:

Siemka słuchajcie mam problem poniewaz chcem zlikwidowac partycje J i połaczyc ja do stanu pierwotnego z partycja D jak to zrobic????prosze o szczegółowa pomoc jak dla laijka:) :P
Maciek266
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Maj 2008, 10:34

Postprzez T » 27 Lip 2008, 14:24

PostUA:

a co my, wróżbici?
Daj screena jak to wygląda w Parition Magic / Partition Manager i opisz bardziej dokładnie sytuacje i problem.
Pozdrawiam
T
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Gru 2005, 23:46

Postprzez Maciek266 » 28 Lip 2008, 12:15

PostUA:

sluchaj chodzi oto za mam viste i tam w narzedziach administratorskich jest zarzadzanie komputerami i tam podzielilem sobie dysk na partycje 32gb i teraz jej nie potrzebuje niemam zadnego programu do dzielenia partycji poprostu zrobil to windows nie zaden program ani nie bios a teraz n iewiem jak to usunac pomozesz?????prosze bede wdzieczny
Maciek266
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Maj 2008, 10:34

Postprzez niunka » 28 Lip 2008, 14:26

PostUA:

HirenCD -> boot z CD -> Partition Magic i robisz co i jak ci sie podoba.
albo -> http://www.instalki.pl/programy/downloa ... _Suite.php
ewentualnie mozesz sprobowac start -> uruchom -> diskmgmt.msc
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]