TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z plikami z Emula

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z plikami z Emula

Postprzez Drusss » 05 Gru 2005, 18:04

PostUA:

Pierwszy problem: Jak sciagam pliki z Emula (chodzi mi tylko o filmy) i jak mi sie sciagnelo i chce otworzyc z ALLplayer'a to wystepuje bład i mi wyłącza ALLplayera i te filmy mi działaja tylko w NERO SHOW TIME. moze jest jakis kodek na to.
A teraz drógi problem z tym ze na całym ekranie i tez w ALLplayere i innych odtawaczach oprócz tego NERO pokazuje sie zielony obraz i nic przez to niewidac, działa tylko w tym NERO.
Trzeci problem: tez z tymi innymi odtarzaczami nie działa tylko w NERO ze nieporusza sie obraz!!!!wszystko słychac ale nierusza sie obraz!!
Jak mozecie to napiszcie mi rozwiazanie na te problemy. z góry thx
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Postprzez niunka » 05 Gru 2005, 20:21

PostUA:

Odinstaluj wszystkie kodeki jaki masz,zainstaluj jakis aktualny dobry pakiet kodekow,moze byc np K-Lite codec pack 2.6.5 (ja osobiscie uzywam k-lite i niemam zadnych problemow) Zrob reinstalke odtwarzaczy i powinno byc wszystko dobrze.
Allplayer jest niezbyt stabilnym odtwarzaczem,czesto sa z nim problemy.Moim zdaniem zdecydowanie lepszy jest subedit,ale kazdy ma swoj ulubiony.A show time uwazam za niepotrzebne smieci w pakiecie nero,ale kazdy instaluje co chce.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Drusss » 06 Gru 2005, 01:37

PostUA:

ok, to zrobie tak jak Ty mówisz tylko jeszcze mi powiedz skad sobie moge sciagnac te programy??daj jakis link.a ten subedit odtwaza tez pliki z tekstem??daj linka skad moge sciagnac ten subedit i ten pakiet codeków. thx
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Postprzez Jędrzej » 06 Gru 2005, 02:22

PostUA:

Tutaj znajdziesz kodeki jakie tyko chcesz http://www.instalki.pl/programy/download/kodeki/

A tutaj odtwarzacze audio video http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dio_video/

:D
!!!! http://www.instalki.pl the best !!!
Awatar użytkownika
Jędrzej
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Cze 2005, 19:27
Miejscowość: Burkina Faso

Postprzez niunka » 06 Gru 2005, 09:19

PostUA:

Drusss napisał(a):ok, to zrobie tak jak Ty mówisz tylko jeszcze mi powiedz skad sobie moge sciagnac te programy??daj jakis link.a ten subedit odtwaza tez pliki z tekstem??daj linka skad moge sciagnac ten subedit i ten pakiet codeków. thx

Dostales bana na google ? Troche checi a znajdziesz wszystko.
sub ediz odtwarza napisy dodatkowo mozna nim przekonwentarowac napisy do wersi np vcd,svcd,dvd,przyspieszyc,opozniac czas wyswietlania wielkosc wysokosc itp,sam musisz potestowac.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników