Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Problem z plikami z Emula

05 Gru 2005, 18:04

Pierwszy problem: Jak sciagam pliki z Emula (chodzi mi tylko o filmy) i jak mi sie sciagnelo i chce otworzyc z ALLplayer'a to wystepuje bład i mi wyłącza ALLplayera i te filmy mi działaja tylko w NERO SHOW TIME. moze jest jakis kodek na to.
A teraz drógi problem z tym ze na całym ekranie i tez w ALLplayere i innych odtawaczach oprócz tego NERO pokazuje sie zielony obraz i nic przez to niewidac, działa tylko w tym NERO.
Trzeci problem: tez z tymi innymi odtarzaczami nie działa tylko w NERO ze nieporusza sie obraz!!!!wszystko słychac ale nierusza sie obraz!!
Jak mozecie to napiszcie mi rozwiazanie na te problemy. z góry thx

05 Gru 2005, 20:21

Odinstaluj wszystkie kodeki jaki masz,zainstaluj jakis aktualny dobry pakiet kodekow,moze byc np K-Lite codec pack 2.6.5 (ja osobiscie uzywam k-lite i niemam zadnych problemow) Zrob reinstalke odtwarzaczy i powinno byc wszystko dobrze.
Allplayer jest niezbyt stabilnym odtwarzaczem,czesto sa z nim problemy.Moim zdaniem zdecydowanie lepszy jest subedit,ale kazdy ma swoj ulubiony.A show time uwazam za niepotrzebne smieci w pakiecie nero,ale kazdy instaluje co chce.

06 Gru 2005, 01:37

ok, to zrobie tak jak Ty mówisz tylko jeszcze mi powiedz skad sobie moge sciagnac te programy??daj jakis link.a ten subedit odtwaza tez pliki z tekstem??daj linka skad moge sciagnac ten subedit i ten pakiet codeków. thx

06 Gru 2005, 02:22

Tutaj znajdziesz kodeki jakie tyko chcesz http://www.instalki.pl/programy/download/kodeki/

A tutaj odtwarzacze audio video http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dio_video/

:D

06 Gru 2005, 09:19

Drusss napisał(a):ok, to zrobie tak jak Ty mówisz tylko jeszcze mi powiedz skad sobie moge sciagnac te programy??daj jakis link.a ten subedit odtwaza tez pliki z tekstem??daj linka skad moge sciagnac ten subedit i ten pakiet codeków. thx

Dostales bana na google ? Troche checi a znajdziesz wszystko.
sub ediz odtwarza napisy dodatkowo mozna nim przekonwentarowac napisy do wersi np vcd,svcd,dvd,przyspieszyc,opozniac czas wyswietlania wielkosc wysokosc itp,sam musisz potestowac.
Wyślij odpowiedź