TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z pobieraniem plików z Internetu

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z pobieraniem plików z Internetu

Postprzez wolker » 05 Mar 2008, 15:28

PostUA:

Mam problem z pobieraniem niektórych plików z Internetu. Dokładnie chodzi mi o pliki z napisami ze strony napisy.info, gdzie porobiono teraz jakieś zabezpieczenia. Próbowałam robić tak, jak kazano na tej stronie, tzn. wchodziłam do Narzędzia/Opcje internetowe/Zabezpieczenia i dodawałam napisy.info do Zaufanych witryn, ale na nic się to nie zdało. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego kłopotu. Może poradzi mi ktoś jak wykonać ustawienia w Zaporze systemu Windows, żebym sama mogła decydować, czy dany plik chcę pobrać, czy nie.
wolker
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Sty 2008, 19:09

Postprzez nawrok888 » 05 Mar 2008, 15:53

PostUA:

a jakiej przeglądarki używasz?....ja na FireFoxie nie mam żadnych problemów....

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez wolker » 05 Mar 2008, 19:14

PostUA:

Mam Internet Explorer.
wolker
Forumowicz
Forumowicz

napis

Postprzez Pabloss31 » 06 Mar 2008, 00:17

PostUA:

jesli chodzi ci o napisy do filmu to wejdz na : http://napisy.info/SzukajNapisow.php?to ... Shrooms&k=
Awatar użytkownika
Pabloss31
Postujący
Postujący

Dołączenie: 29 Lut 2008, 14:39
Miejscowość: Łódź

Postprzez wolker » 06 Mar 2008, 14:59

PostUA:

No właśnie wchodzę, ale nie mogę ich pobrać. Wyskakuje mi informacja, że ustawienia zapory internetowej nie pozwalają mi pobrać pliku.
wolker
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników