TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z Podłączeniem TV - DVD

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Problem z Podłączeniem TV - DVD

Postprzez WieChu ZiooM » 06 Kwi 2008, 22:53

PostUA:

Siemka!
Kupiłem Sobie DVD do Telewizora, TV mam Z Samsunga 32 cale, a DVD z Manty
Mam taki problem Podłączam przez Component tymi kabelkami RGB, 3 do obrazu i 2 do dźwięku ;) No i jak włączam w TV opcje DVD to nic sie nie dzieje... jak włącze na opcje Moduł, to wyskakuje obraz... ale taki jakiś różowy wogóle takie kolory dziwne...a po chwili znika i pisze Brak Sygnału, a chwile potem Tryb niedostepny... Niewiem co mam robić :/
Z góry Dziękuje!!!
A jeśli pomogłem proszę o Plusika
Awatar użytkownika
WieChu ZiooM
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2007, 19:25
Miejscowość: Gliwice

Postprzez Dawid255151 » 06 Kwi 2008, 23:24

PostUA:

ja miałem ten sam problem że miałem brak sygnału lub różowy ekran , jak miałem uszkodzony kabel od DVD który prowadzi do telewizora taka wtyczka ;-) spróbuj nią poruszać i zobacz czy DVD zmieni kolor
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez VampirLord » 07 Kwi 2008, 14:33

PostUA:

może być wina kabla albo kabla eurozłącza że ząbki nie stykają mam to samo że jakieś różowe mi sie robi wystarczy poruszać ;)
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]