TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z profilami w Mozilli FireFox

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z profilami w Mozilli FireFox

Postprzez BlackHawk » 24 Lut 2006, 12:30

PostUA:

Witam!!

Mam problem z mozilla, a mianowicie kiedy kliknołem na ionkę firefoxa pojawiło mi się okienko z wyborem profilu. W środku były dwie możliwośc default albo Użytkownik Domyślny. Kliknołem na Użytkownika bo to miałem w tym momencie podświetlone ale wyskoczył mi komunikat, że ten użytkownik nie może zostać załadowany. Potem kliknołem na tą drugą możłiwość i załadowało mi przeglądarkę ale z listą zakładek, które iałem przed formate dysku(dodam, że mozille miałem zainstalowaną na D, którego nie formatowałem) czyli sprzed jakiegoś roku. Co mam zrobić, żeby tamta lista wróciła? I dlaczego się tak dzieje?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
BlackHawk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Lip 2005, 18:17
Miejscowość: Poznań

Postprzez manius23 » 24 Lut 2006, 12:33

PostUA:

W kazdej przeglarce jest opcja import/export zakladek,jesli przed formatem exportowales zakladki to teraz je zaimportuj jesli tego nie zrobiles to prawdopodobnie przepadly.
W np.Operze mozna importowac zakladki z IE jak i zakladki z opery(jesli oczywiscie sie je wczesniej exportowalo) przypuszczam ze w twoim firefox jest pdobnie.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez rycho71 » 24 Lut 2006, 17:04

PostUA:

Start-Uruchom- wpisz : firefox.exe -profilemanager

http://www.mozillapl.org/forum/about-13 ... zak%B3adki
rycho pozdro...
Awatar użytkownika