TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z przesylaniem instalek w SE K510i

Tematy związane z telefonią komórkową.

Problem z przesylaniem instalek w SE K510i

Postprzez hamsterman » 26 Sty 2007, 15:07

PostUA:

Witam wszystkich! Problem jest następujący:

Jak ktoś przesyła mi instalke gry przez bluetooth gra od razu mi sie instaluje! Mam od razu zainstalowaną gre a po instalce sladu nie ma, przez co nie moge gry przeslac komus innemu. Ktos wie jak temu zaradzic?
hamsterman
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sty 2007, 15:01

Postprzez rapod1 » 26 Sty 2007, 15:21

PostUA:

niestety w SE nie mozna sobie przesylac instalek.jezeli bierzesz instalke gry lub aplikacji od kogos to odrazu Ci instaluje.aby mie instalke w telefonie to musisz przeslac gre z kompa na telefon to jakiegos folderu,np INNE.to jedyny sposob zeby miec instalke w telefonie.

Pzdr
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Postprzez pinio150 » 27 Sty 2007, 13:12

PostUA:

Tak to juz jest W SE tak jest w K750i bo chyba ja mam W810i i mnie mozna przesyłac instalki chyba bo mam jakies instalki a jak chcesz miec instalki to musisz je przez kabekl zrzucic bo inaczej nie da rady OK
Verbatim The Best jest.
GodSmack
Black Eyed Pead
pinio150
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sty 2007, 23:44
Miejscowość: Toruń

Postprzez rapod1 » 27 Sty 2007, 18:12

PostUA:

aby miec instalke w SE niekoniecznie trzeba przesylac przez kabel.rownie dobrze mozna je wyslac przez BT przez Bluesoleil.
Awatar użytkownika
rapod1
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sie 2006, 20:26
Miejscowość: Tarnów || Kraków
Pochwały: 2

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników