TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
witam mam problem wczoraj moja mama wlaczyla sobie milionerow i pozniej gdy je wylaczyla to wszystkie ikony zrobily sie duze a napisy rozmazane tak jak kiedys na starych windowsach wchodzilem we wlasciwosci ustawialem rozdzielczosc i nic nie pomaga jaka tu moze byc wina i co nalezy zrobic
napisałem posta i zniknól lol
zrób tak (u mnie zadziałało mam viste ale na xp chyba tez pójdzie)
ctrl i kółko myszki będziesz mógł wybierac rozmiar ikon
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
murarz777 napisał(a):napisałem posta i zniknól lol zrób tak (u mnie zadziałało mam viste ale na xp chyba tez pójdzie) ctrl i kółko myszki będziesz mógł wybierac rozmiar ikon
Ten sposub to tylko na viste nie na xp
Sprubuj ustawić częstotliwośc ekranu odswiezania może to pomoże.