TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z Quick Timem pliki MOV

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z Quick Timem pliki MOV

Postprzez Barty » 21 Lut 2006, 23:17

PostUA:

Mam takie dziwny problem którego nie miałem wczesniej.Nie chcą mi się odtwarzać pliki mov dopiero co ściągnięte; wyskakuje Error -43 : a file coul not be found, co dziwne jeżeli chce obejrzeć te pliki ze stronym, to go obejrze ale po ściagnieciu wystepuje ów błąd, co jeszcze dziwniejsze starsze pliki mov mopge zobaczyć :? Mam najnowszego quicka z registerem oraz quick alternativa nic nie pomaga. Help Help !!!
Awatar użytkownika
Barty
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Sie 2005, 19:15

Postprzez Hpest » 21 Lut 2006, 23:55

PostUA:

Najprawdopodobniej plik jest uszkodzony, ale spróbuj jeszcze wyłączyć program przez którego to ściągałeś i spróbuj ponownie, zobacz czy błąd występuje gdy odtwarzasz ten plik innym programem.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Barty » 22 Lut 2006, 09:14

PostUA:

tu nie chodzi o plik, tu chodzi o dosłownie wszystkie pliki które sciagne, jakbym sciaganął 20 plików to u wszystkich wystapiło by to samo....
Awatar użytkownika
Barty
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Sie 2005, 19:15

Postprzez czajek » 22 Lut 2006, 10:56

PostUA:

do filmów mov spróbuj innego programu np. IrfanView, może w nim nie bedziesz miał błędów
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]