Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Problem z rozszerzeniem *.PCF

30 Lis 2010, 16:35

Witam jestem tu nowy ale mniejsza z tym...
Mam problem z rozszerzeniem *.PCF i jest to plik gry (DEMO) pobrane z torrentów (wiem że mogłem pobrać normalnie z strony gry ale z moim internetem pobiera się z prędkością 10 KB/S a demko waży 1.3 GB)
A jak sprawdzałem na stronach typu file-extraction to pokazywało że Adobe Reader a ten program pokazuje takie coś http://img230.imageshack.us/f/problemvh.png/
Poszukuję jakiegoś programu co mi odczyta ten format
Pomoże ktoś???
Pozdro :573: :)

Re: Problem z rozszerzeniem

30 Lis 2010, 17:48

Zajrzyj tutaj. Jest tu lista programów, które powinny sobie poradzić (przynajmniej tak autor zakładał).

30 Lis 2010, 19:22

może jakieś inne rozwiązanie?? ;/

01 Gru 2010, 18:33

Dlaczego inne rozwiązanie :?: Przejrzałeś wszystkie programy podane na tej stronie :?:

01 Gru 2010, 20:09

nic nie działa ;(

02 Gru 2010, 00:27

Skoro to gra to sprawdź Deamonem, sprawdź w opcjach czy jest takie rozszerzenie.

02 Gru 2010, 10:00

Sprawa wygląda tak. Jest to prawdopodobnie patch do pesa 2008. Jest tam normalny plik setup, ale nie działa u na viscie 64 bit. Wyskakuje komunikat, że nie może utworzyć folderu NPSWF32, bo system nie może odnaleźć określonej ścieżki. Pliki, które cię interesują po rozpakowaniu winrarem mają rozszerzenie pcf, pcf 1, pcf2. Gdy otworzysz je winrarem okazuje się, że są tam właśnie pliki z img, które trzeba podmienić w folderze z grą :) Jeden plik to przeszło 1 GB więc to na pewno nie od corela.

02 Gru 2010, 16:55

no i rozwiązane :D
wystarczyło kilka razy reinstalować i działa dziękuje za chęć pomocy :D
Wyślij odpowiedź