TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z ShoutBoxem w Safari

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problem z ShoutBoxem w Safari

Postprzez nawrok888 » 12 Cze 2008, 15:53

PostUA:

witam....normalnie używaną przeze mnie przeglądarką jest Firefox ale przez przypadek uruchomiłem sobie Safari....no to mówię co mi tam....przecież mogę sobie przez Safari tez polatać po necie...no to wchodzę sobie na forum instalek i wszystko ładnie, pięknie jak gdyby nigdy nic....ale patrze sobie na SB a tu co?....wiadomości chyba sprzed paru miesięcy.....
Image
wszystko prócz SB jest aktualne....czyżby Safari miało jakieś problemy z ShoutBoxami?

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Re: Problem z ShoutBoxem w Safari

Postprzez Mirahz » 13 Cze 2008, 15:54

PostUA:

nawrok888 napisał(a):witam....normalnie używaną przeze mnie przeglądarką jest Firefox ale przez przypadek uruchomiłem sobie Safari....no to mówię co mi tam....przecież mogę sobie przez Safari tez polatać po necie...no to wchodzę sobie na forum instalek i wszystko ładnie, pięknie jak gdyby nigdy nic....ale patrze sobie na SB a tu co?....wiadomości chyba sprzed paru miesięcy.....
Image
wszystko prócz SB jest aktualne....czyżby Safari miało jakieś problemy z ShoutBoxami?

pzdr

Widocznie nie odswieza SB. Safari pod Winde, to chyba nie jest najlepsze rozwiazanie...
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Re: Problem z ShoutBoxem w Safari

Postprzez nawrok888 » 13 Cze 2008, 17:13

PostUA:

Mirahz napisał(a):Widocznie nie odswieza SB. Safari pod Winde, to chyba nie jest najlepsze rozwiazanie...

czemu to tak uważasz?

pzdr %
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez Mirahz » 14 Cze 2008, 14:57

PostUA:

No miedzy innymi dlatego, ze wystepuja problemy z SB, ladowanie stron do polowy itp. Mowa oczywiscie o wersji pod Winde.
Awatar użytkownika
Mirahz
Administrator
Administrator

Dołączenie: 10 Maj 2004, 20:40
Miejscowość: Polska
Pochwały: 6
Sprzęt: Samsung NP530, Huawei P30 Pro

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]