Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Problem z ShoutBoxem w Safari

12 Cze 2008, 15:53

witam....normalnie używaną przeze mnie przeglądarką jest Firefox ale przez przypadek uruchomiłem sobie Safari....no to mówię co mi tam....przecież mogę sobie przez Safari tez polatać po necie...no to wchodzę sobie na forum instalek i wszystko ładnie, pięknie jak gdyby nigdy nic....ale patrze sobie na SB a tu co?....wiadomości chyba sprzed paru miesięcy.....
Image
wszystko prócz SB jest aktualne....czyżby Safari miało jakieś problemy z ShoutBoxami?

pzdr

Re: Problem z ShoutBoxem w Safari

13 Cze 2008, 15:54

nawrok888 napisał(a):witam....normalnie używaną przeze mnie przeglądarką jest Firefox ale przez przypadek uruchomiłem sobie Safari....no to mówię co mi tam....przecież mogę sobie przez Safari tez polatać po necie...no to wchodzę sobie na forum instalek i wszystko ładnie, pięknie jak gdyby nigdy nic....ale patrze sobie na SB a tu co?....wiadomości chyba sprzed paru miesięcy.....
Image
wszystko prócz SB jest aktualne....czyżby Safari miało jakieś problemy z ShoutBoxami?

pzdr

Widocznie nie odswieza SB. Safari pod Winde, to chyba nie jest najlepsze rozwiazanie...

Re: Problem z ShoutBoxem w Safari

13 Cze 2008, 17:13

Mirahz napisał(a):Widocznie nie odswieza SB. Safari pod Winde, to chyba nie jest najlepsze rozwiazanie...

czemu to tak uważasz?

pzdr %

14 Cze 2008, 14:57

No miedzy innymi dlatego, ze wystepuja problemy z SB, ladowanie stron do polowy itp. Mowa oczywiscie o wersji pod Winde.
Wyślij odpowiedź