TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z SP 2.

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

Problem z SP 2.

Postprzez bliczek » 21 Paź 2007, 20:09

PostUA:

Witam,ostanio wymienilem sprzęcik w kompie na nowszy.Porzyczyłem od kumpla płyte z windowsem (bo musiałem wgrać nowego.Wszsytko wgrałem,więc caczolem wgrywac sterowniki a tu mi wyskoczylo zeby zainsatlowac sterowniki zeby dzwiek chodzil,tzreba miec "service pack 2",wiec od razu pobrałem z neta (kilka razy) i caly czas mi wyskakuje takie coś :Klucz produktu uzywany do istalacji microsoft windows moze byc nie prawidlowy. Wogole sie nie da zainstalowac,a z koleji jak przyczylem od kumpla windowssa od razu z sp 2 to niechciala sie plyta uruchomic. Pomózcie....nie wiem kompletnie co robic.Moze ktos z was wie.
Ci co nie wiedzą niech wogole nic nie piszą,a ! i nie zwracac uwagi na błędy.... :(

Z gory dzieki...
bliczek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Paź 2007, 20:01
Miejscowość: TFYFYFYF

Postprzez VampirLord » 23 Paź 2007, 21:59

PostUA:

Sformatuj Dysk rozwiązaniem będzie chyba jedynie pożyczenie od kumpla jakiegoś Oryginalnego WIN XP PROF SP2
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez LucaS » 23 Paź 2007, 22:09

PostUA:

Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45