TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z usunieciem sciezki dzwiekowej

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

problem z usunieciem sciezki dzwiekowej

Postprzez Rail » 08 Gru 2006, 23:16

PostUA:

witam
mam pewien problem posiadam odcinek specjalny dragon balla w dwoch wersjach dzwiekowych angielskiej i dodatkowo japonskiej kiedy konwertuje ten film zostaje mi tylko ang nie moge zmienic na japonska zalezy mi na programie ktory albo moze z konwertowac obie sciezki jezykowe albo takim ktory kompletnie usunie angielska gdyz jej nie potrzebuje z gory thx :smile:
Rail
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Gru 2006, 22:07
Miejscowość: Wałbrzych

Postprzez Grandi » 12 Gru 2006, 22:41

PostUA:

Uzyj movie makera bedzie dobrze tam masz zmiane wersji czeba sie pogłowic ale jak bedziesz mmiec pytania jeszcze co do zmiany to napisz
Tajemniczy ...............
Awatar użytkownika
Grandi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Sie 2006, 20:42

Postprzez Rail » 13 Gru 2006, 21:47

PostUA:

wlasnie probowalem ale nie wiem w ogole jak go tam otworzyc bo pisze tak:

Plik C:Documents and SettingsWłaścicielPulpitMariuszDragon BallFilmyDragon Ball Z Movie X - Dangerous Partners! Super Warriors N.ogm nie jest obsługiwanego typu i nie można go zaimportować do programu Windows Movie Maker. :?
Rail
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Gru 2006, 22:07
Miejscowość: Wałbrzych

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]