Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Problem z Wlasciwosciami Explorera

23 Paź 2004, 13:20

Witam szanowne towarzystwo mam problem ...
Otuz zainstalowal mi sie w systemie jakis pliczek ,który nie pozwala mi zmienic strone startowa ..w zadaen sposob niemam mozliwosci wykonania np. ZASTOSUJ i OK ..usunelem pliki cookie.i cala reszte i nic niewiem czy ten plik siedzi w systemie 32 ..prosze o rade ..Acha nie bylo zadnego wirusa ,system czysty i dzialam na Win XP profe...
Sorki ,ze bez polskich liter ale cos nie tak.. :wink:

23 Paź 2004, 16:38

Zrób sobie skana Ad-Aware ale nie wiem czy coś z tego będzie.
Tutaj do zassania:
http://www.instalki.pl/download/index.p ... on=display

26 Gru 2004, 21:05

Po pierwsze to ja na twoim miesjcu zmieniłabym przeglądarke na mozille albo opere bo IE to jeden wielki syf :P

26 Gru 2004, 22:43

To jest trojanek :) Kilku ludzi z mojego otoczenia juz go mialo ale nikomu nie udalo sie go usunąć. Eventualnie przez formata. A swoją drogą odradzam używanie IE - to kolejna pomyłka Microsoftu. Przerzuć sie na Mozilla firefoks. Wg mnie to najlepsza obecnie przegladarka internetowa

27 Gru 2004, 02:27

Jesli programy sobie z tym nie radza to pozostaje usunac recznie. Zlokalizowac pliczek i go usunac (tryb awaryjny). Nastepnie wyrzucic go z autostartu (rejestr itp.).
Wyślij odpowiedź