TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z wydrukowaniem strony. Szybko proszę o odp.

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Problem z wydrukowaniem strony. Szybko proszę o odp.

Postprzez !.D@w!d.! » 08 Lip 2007, 19:18

PostUA:

Witam!
Mam problem z wydrykowaniem strony tzn. mam strone napisaną i chciałbym pewna cześć ominąć a 2 pieczątki na gorze i dole zostawić.Kserowałem i gdy zakrywałem tą cześc ktorej nie chce to pozostawały mi kreski :roll: Czy da sie jakoś tą stronke wrzucić do Worda(lub innego programu) i wydrykowac tak jakbym chciał ?? :roll: Proszę o pomoc. Dzieki :wink:
!.D@w!d.!
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Lip 2006, 20:17
Miejscowość: Cz-ń

Postprzez LucaS » 08 Lip 2007, 19:36

PostUA:

Zeskanuj to tak jak kserowałes i wytnij kawałek w piantcie z kartki i zaklej piaski. Byłoby idealnie.

PS: Ładnie to tak podrabiac dokumenty? :D To karalne jest ;)
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez !.D@w!d.! » 08 Lip 2007, 19:41

PostUA:

Ale jak to wrzucić do czegokolwiek na kompie :roll: ? Bo ja tego na kompie nie mam ... :roll:
!.D@w!d.!
Postujący
Postujący

Postprzez LucaS » 08 Lip 2007, 19:46

PostUA:

Masz skaner?

Zrob tak:
Zeskanuj te kartke z pieczątkami zasłaniając to co chcesz zasłonić tym czym chcesz zasłonić. Zapisze ci się to jako obraz. Jak kartka jest biała to będą jak wspomniałeś paski (czarne pewnie). Wtedy z pustego miejsca kartki wytnij kawałek o tej samej szerokości i troche większecj wysokości jak te paski i wklej je na miejsce pasków. Wtedy nie będzie widać tych pasków i nie będzie znaku, że coś zasłaniałeś.

Możesz zrobić też tak: Jeżeli chcesz zasłonić tekst jaki jest wpisany w rubrykach tej kartki, to jak zeskanujesz to w paintcie weź kolor taki jak reszty kartki (jesli kartka biala to bialy) i pędzlem zamaluj.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez !.D@w!d.! » 08 Lip 2007, 19:52

PostUA:

Wielofunkcyjne urządzenie mam. Jak skseruje to na tym urządzeniu to to na kompie sie zapisze czy jak :o ?
!.D@w!d.!
Postujący
Postujący

Postprzez !.D@w!d.! » 08 Lip 2007, 20:01

PostUA:

Ok uporałem sie. Dzięki za fatyge. Pozdro :wink:
!.D@w!d.!
Postujący
Postujący

Postprzez LucaS » 08 Lip 2007, 20:11

PostUA:

!.D@w!d.! napisał(a):Wielofunkcyjne urządzenie mam. Jak skseruje to na tym urządzeniu to to na kompie sie zapisze czy jak :o ?

Masz 3w1 i nie wiesz?

To ci powiem co masz:
drukarke
kserokopiarke
i skaner... nim zrobisz to co napisałem ;)
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]