Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
08 Lip 2007, 19:18
Witam!
Mam problem z wydrykowaniem strony tzn. mam strone napisaną i chciałbym pewna cześć ominąć a 2 pieczątki na gorze i dole zostawić.Kserowałem i gdy zakrywałem tą cześc ktorej nie chce to pozostawały mi kreski

Czy da sie jakoś tą stronke wrzucić do Worda(lub innego programu) i wydrykowac tak jakbym chciał ??

Proszę o pomoc. Dzieki
08 Lip 2007, 19:36
Zeskanuj to tak jak kserowałes i wytnij kawałek w piantcie z kartki i zaklej piaski. Byłoby idealnie.
PS: Ładnie to tak podrabiac dokumenty?

To karalne jest
08 Lip 2007, 19:41
Ale jak to wrzucić do czegokolwiek na kompie

? Bo ja tego na kompie nie mam ...
08 Lip 2007, 19:46
Masz skaner?
Zrob tak:
Zeskanuj te kartke z pieczątkami zasłaniając to co chcesz zasłonić tym czym chcesz zasłonić. Zapisze ci się to jako obraz. Jak kartka jest biała to będą jak wspomniałeś paski (czarne pewnie). Wtedy z pustego miejsca kartki wytnij kawałek o tej samej szerokości i troche większecj wysokości jak te paski i wklej je na miejsce pasków. Wtedy nie będzie widać tych pasków i nie będzie znaku, że coś zasłaniałeś.
Możesz zrobić też tak: Jeżeli chcesz zasłonić tekst jaki jest wpisany w rubrykach tej kartki, to jak zeskanujesz to w paintcie weź kolor taki jak reszty kartki (jesli kartka biala to bialy) i pędzlem zamaluj.
08 Lip 2007, 19:52
Wielofunkcyjne urządzenie mam. Jak skseruje to na tym urządzeniu to to na kompie sie zapisze czy jak

?
08 Lip 2007, 20:01
Ok uporałem sie. Dzięki za fatyge. Pozdro
08 Lip 2007, 20:11
!.D@w!d.! napisał(a):Wielofunkcyjne urządzenie mam. Jak skseruje to na tym urządzeniu to to na kompie sie zapisze czy jak

?
Masz 3w1 i nie wiesz?
To ci powiem co masz:
drukarke
kserokopiarke
i skaner... nim zrobisz to co napisałem