TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z wykryciem svideo w nvidia

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z wykryciem svideo w nvidia

Postprzez manius23 » 18 Sty 2009, 13:25

PostUA: Opera/9.63 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1

Otoz mam taki problem mam kabelek z przejsciowka z svideo na cinch a nastepnie na euro a to podlaczone do telewizora i wszystko jest OK przy zainstalowanych sterownikach "nvidia 163.75" i starszych , natomiast kazda proba zainstalowania nowszych driverow konczy sie tym ze w panelu nvidii w opcji ustawien telewizora jest komunikat o tym ze niewykryto telewizora i niepomaga ani kreator ani nic innego, na tv jest czarny obraz a przy probach zmiany ustawiania na klon czy dual czy cokolwiek innego obraz na tv miga pokazujac przy miganiu obraz z kompa i potem zas jest czarny ekran.

Uff mam nadzieje ze dosc jasno to opisalem.

Wiec moje pytanie brzmi co zrobic zeby obraz na tv dzialal przy najnowszych sterownikach bo juz niemam pojecia co z tym zrobic.

karta graficzna Gforce 8600 GT

oczywiscie plusy za sensowne podpowiedzi
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]